Тісто 1:
Борошно пшеничне в/г-1600 г
Цукор-пісок-880 г
Суміш «Молочна булочка» -40г
Яйце куряче-480 г
Маргарин -1040 г
Вихід: 4040 г
Технологія приготування:
Збити маргарин і цукор, до пишної маси. Додати яйце, добре перемішати. З'єднати борошно, суміш, з основною масою. Перемішати.
Тісто 2:
Маффин концентрат-250 г
Цукор-400 г
Борошно пшеничне-350 г
Масло рослинне-300 г
Яйце-300 г
Вода-300 г
Вихід: 1900 г
Технологія приготування:
Змішати всі сухі компоненти (борошно, суміш, цукор) в окремій ємності. Перемішати всі «мокрі» компоненти (вода, масло рослинне, яйце). Тонкою цівкою, влити «під машину» цю масу.
Перемішати міксером протягом 5 хвилин, для отримання однорідної консистенції.
Зборка печива:
Розкачати тісто 1, пластом товщиною 3-4 мм, вирізати кружки Ø 6-7 см, викласти кружечки на деко, зверху відсадити тісто 2, невеликою «плямою», додати начинку за бажанням, верх накрити другим кружком тіста 1. Збити цукор і білок в рівних частках, обмазати печиво. Випікати при Т 180 ° С, протягом 10-15 хвилин.