Печиво
Україна, 61068 м. Харків, вул. Сабурівська, 47
E-mail: amiga.kharkov@gmail.com
(057) 758-58-81
(057) 758-58-82
(067) 574-09-49
Сировина та інгредієнти для хлібопекарського та кондитерського виробництва

Взбивка:

Маргарин «Для крему» -500 г

Маргарин «Молочний» -2700 г

Цукор-1000 г

Додати:

Борошно пшеничне-3000 г

Суміш «Скандінавське» горіх-500 г

За бажанням горіх можна додати, в кількості 1000 г

Вихід: 7700 г

Спосіб приготування:

Збити до пишної маси маргарини з цукром. Додати до взбивкі борошно і суміш. Відсадити в контейтер з горіхом, через рівну насадку «Трубочка», печиво круглої форми, обсипати горіхом і викласти на деко. Випікати при Т 180 ° С, протягом 15 хвилин.

Печиво можно обмакнути в арахісі, кунжуті, маці і т.д.

  

Тел./Факс:

(057) 758-58-81

Відділ продажу:

(057) 758-58-82

Моб.:

(050) 343-02-99

(067) 574-09-49

Україна, 61068 м. Харків, ул. Сабурівська,47

e-mail: Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.