Печиво
Україна, 61068 м. Харків, вул. Сабурівська, 47
E-mail: amiga.kharkov@gmail.com
(057) 758-58-81
(057) 758-58-82
(067) 574-09-49
Сировина та інгредієнти для хлібопекарського та кондитерського виробництва

Тісто 1:

Суміш «Печиво Бельгійське» -145 г

Цукор-290 г

Патока-100 г

Рослинна олія-100 г

Яйця-100г

Борошно пшеничне-250 г

По бажанню:

Кокос-100 г

Вихід: 985 г

Технологія приготування:

Змішати суміш, цукор, рослинна олія. Додати інші компоненти. Накрити і відставити, на пів години. 

Скачати кульки Ø 3 см або відсадити з кондитерського мішка, на деко.

Випікати при Т 160-180 ° С, протягом 10-15 хвилин.

Дати постояти кілька хвилин, після випічки.

Тел./Факс:

(057) 758-58-81

Відділ продажу:

(057) 758-58-82

Моб.:

(050) 343-02-99

(067) 574-09-49

Україна, 61068 м. Харків, ул. Сабурівська,47

e-mail: Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.