Печиво
Україна, 61068 м. Харків, вул. Сабурівська, 47
E-mail: amiga.kharkov@gmail.com
(057) 758-58-81
(057) 758-58-82
(067) 574-09-49
Сировина та інгредієнти для хлібопекарського та кондитерського виробництва

Тісто:

Суміш «Печиво Альпійське» -145 г

Цукор-290 г

Патока-100 г

Рослинна олія-120 г

Яйця-120г

Борошно пшеничне-250 г

По бажанню:

Цедра апельсина або перекручений апельсин-20 г

Вихід: 1015 г

Технологія приготування:

Змішати суміш, цукор, рослинна олія. Додати інші компоненти. Накрити і залишити в спокої на пів години. Скачайте кульки Ø 3 см, обкачати в цукровій пудрі, викласти на деко.
Випікати при Т 160-180 ° С, протягом 10-15 хвилин. Дати постояти кілька хвилин.

Тел./Факс:

(057) 758-58-81

Відділ продажу:

(057) 758-58-82

Моб.:

(050) 343-02-99

(067) 574-09-49

Україна, 61068 м. Харків, ул. Сабурівська,47

e-mail: Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.