Печиво
Україна, 61068 м. Харків, вул. Сабурівська, 47
E-mail: amiga.kharkov@gmail.com
(057) 758-58-81
(057) 758-58-82
(067) 574-09-49
Сировина та інгредієнти для хлібопекарського та кондитерського виробництва

Тісто 1:

Борошно пшеничне в/г-1600 г

Цукор-пісок-880 г

Суміш «Молочна булочка» -40г

Яйце куряче-480 г

Маргарин -1040 г

Вихід: 4040 г

Технологія приготування:

Збити маргарин і цукор, до пишної маси. Додати яйце, добре перемішати. З'єднати борошно, суміш, з основною масою...

Взбивка:

Маргарин «Для крему» -500 г

Маргарин «Молочний» -2700 г

Цукор-1000 г

Додати:

Борошно пшеничне-3000 г

Суміш «Скандінавське» горіх-500 г

За бажанням горіх можна додати, в кількості 1000 г

...

Взбbвка:

Маргарин «Для крему» -500 г

Маргарин «Молочний» -2700 г

Цукор-1000 г

Додати:

Борошно пшеничне-3000 г

Суміш «Скандінавське» кунжут-500 г

За бажанням можна додати кунжут, в середину тіста, в кількості 1000 г

Вихід: 7700 г

Спосіб приготування:

Збити до пишної...

Тісто 1:

Суміш «Печиво Бельгійське» -145 г

Цукор-290 г

Патока-100 г

Рослинна олія-100 г

Яйця-100г

Борошно пшеничне-250 г

По бажанню:

Кокос-100 г

Вихід: 985 г

Технологія приготування:

Змішати суміш...

Тісто:

Суміш «Печиво Альпійське» -145 г

Цукор-290 г

Патока-100 г

Рослинна олія-120 г

Яйця-120г

Борошно пшеничне-250 г

По бажанню:

Цедра апельсина або перекручений апельсин-20 г

Вихід: 1015...

Суміш «Печиво Альпійське» -145 г

Цукор-290 г

Патока-100 г

Рослинна олія-120 г

Яйця-120 г

Борошно пшеничне-250 г

По бажанню:

Цедра лимона або перекручений лимон-20 г

Вихід: 1015 г

Технологія приготування:

Змішати суміш, цукор, рослинна олія. Додати інші компоненти. Накрити і...

Тел./Факс:

(057) 758-58-81

Відділ продажу:

(057) 758-58-82

Моб.:

(050) 343-02-99

(067) 574-09-49

Україна, 61068 м. Харків, ул. Сабурівська,47

e-mail: Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.