Тісто 1:
Борошно пшеничне в/г-1600 г
Цукор-пісок-880 г
Суміш «Молочна булочка» -40г
Яйце куряче-480 г
Маргарин -1040 г
Вихід: 4040 г
Технологія приготування:
Збити маргарин і цукор, до пишної маси. Додати яйце, добре перемішати. З'єднати борошно, суміш, з основною масою...
Взбивка:
Маргарин «Для крему» -500 г
Маргарин «Молочний» -2700 г
Цукор-1000 г
Додати:
Борошно пшеничне-3000 г
Суміш «Скандінавське» горіх-500 г
За бажанням горіх можна додати, в кількості 1000 г
...
Взбbвка:
Маргарин «Для крему» -500 г
Маргарин «Молочний» -2700 г
Цукор-1000 г
Додати:
Борошно пшеничне-3000 г
Суміш «Скандінавське» кунжут-500 г
За бажанням можна додати кунжут, в середину тіста, в кількості 1000 г
Вихід: 7700 г
Спосіб приготування:
Збити до пишної...
Тісто 1:
Суміш «Печиво Бельгійське» -145 г
Цукор-290 г
Патока-100 г
Рослинна олія-100 г
Яйця-100г
Борошно пшеничне-250 г
По бажанню:
Кокос-100 г
Вихід: 985 г
Технологія приготування:
Змішати суміш...
Тісто:
Суміш «Печиво Альпійське» -145 г
Цукор-290 г
Патока-100 г
Рослинна олія-120 г
Яйця-120г
Борошно пшеничне-250 г
По бажанню:
Цедра апельсина або перекручений апельсин-20 г
Вихід: 1015...
Суміш «Печиво Альпійське» -145 г
Цукор-290 г
Патока-100 г
Рослинна олія-120 г
Яйця-120 г
Борошно пшеничне-250 г
По бажанню:
Цедра лимона або перекручений лимон-20 г
Вихід: 1015 г
Технологія приготування:
Змішати суміш, цукор, рослинна олія. Додати інші компоненти. Накрити і...
(057) 758-58-81
(057) 758-58-82
(050) 343-02-99