Тісто 1 (основа):
Маффин концентрат-250 г
Цукор-400 г
Борошно пшеничне-350 г
Масло рослинне-300 г
Яйце-300 г
Вода-300 г
Вихід: 1900 г
Технологічний процес:
Змішати всі сухі компоненти (борошно, суміш, цукор) в окремій ємності.
Перемішати всі «мокрі» компоненти (вода, масло рослинне, яйце).
Тонкою цівкою, влити «під машину» цю масу.
Перемішати міксером протягом 5 хвилин, для отримання однородної консистенції.
Розмазати тісто по листу, простеленому пергаментним папером.
Тісто 2 (заливка):
Рослинна олія-100 г
Яйце куряче-50 г
Суміш «Медовий кекс»-250 г
Цукор -50 г
Борошно пшеничне-150 г
Мед (м'який) -150 г
Вода-160
Вихід:910 г
Технологічний процес:
Змішати всі інгредієнти, протягом 5 хвилин.
Дати постояти, до повного набухання суміші.
Розмазати тісто, зверху шоколадного маффіни.
Випікати при Т 160 ° С, до готовності, протягом 15 хвилин.
Після випічки бісквіт можна склеїти, начинка за бажанням.