Кекси / маффіни
Україна, 61068 м. Харків, вул. Сабурівська, 47
E-mail: amiga.kharkov@gmail.com
(057) 758-58-81
(057) 758-58-82
(067) 574-09-49
Сировина та інгредієнти для хлібопекарського та кондитерського виробництва

Тісто 1 (основа):

Маффин концентрат-250 г

Цукор-400 г

Борошно пшеничне-350 г

Масло рослинне-300 г

Яйце-300 г

Вода-300 г

Вихід: 1900 г 

Технологічний процес:

Змішати всі сухі компоненти (борошно, суміш, цукор) в окремій ємності.

Перемішати всі «мокрі» компоненти (вода, масло рослинне, яйце).

Тонкою цівкою, влити «під машину» цю масу.

Перемішати міксером протягом 5 хвилин, для отримання однородної консистенції.

Розмазати тісто по листу, простеленому  пергаментним папером.

 Тісто 2 (заливка):

Рослинна олія-100 г

Яйце куряче-50 г

Суміш «Медовий кекс»-250 г

Цукор -50 г

Борошно пшеничне-150 г

Мед (м'який) -150 г

Вода-160

Вихід:910 г

 Технологічний процес:

Змішати всі інгредієнти, протягом 5 хвилин.

 Дати постояти, до повного набухання суміші.

Розмазати тісто, зверху шоколадного маффіни.

Випікати при Т 160 ° С, до готовності, протягом 15 хвилин.

Після випічки бісквіт можна склеїти, начинка за бажанням.

 


Тел./Факс:

(057) 758-58-81

Відділ продажу:

(057) 758-58-82

Моб.:

(050) 343-02-99

(067) 574-09-49

Україна, 61068 м. Харків, ул. Сабурівська,47

e-mail: Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.