Кекси / маффіни
Україна, 61068 м. Харків, вул. Сабурівська, 47
E-mail: amiga.kharkov@gmail.com
(057) 758-58-81
(057) 758-58-82
(067) 574-09-49
Сировина та інгредієнти для хлібопекарського та кондитерського виробництва

Тісто:

Суміш «Маффин концентрат»  (Аміга) -1150 г

Борошно пшеничне-1500 г

Цукор-1660 г

Меланж-790 г

Маргарин 82% -1010 г

Вода-700 г

Вихід: 6810 г

Начинка:

Наповнювач Пряжене молоко (Аміга)-150 г

Сирний наповнювач (виробник Ружин)-2500 г

Яйце-100 г

Сметана-1000 г

Загущувач "Фруктогель"-100 г

Пудра цукрова "Сніжок"-500 г

Маргарин молочний-250 г

Вихід: 4600 г

Спосіб приготування:

У сбівальной машині розтерти цукор з меланжем, потім влити воду і збити на високих оборотах міксера протягом 2 хвилин, до повного розчинення цукру. В окремій сухий

ємності підготувати суміш з борошна, какао і суміші «Маффин - концентрат». Додати суміш з борошна, какао і суміші в сбівальной машину, зробити вимішування протягом

3-4 хвилин на середніх оборотах вінчка. Внести попередньо розм'якшений маргарин (але він не повинен бути дуже рідким), перемішати до однорідної консистенції тіста.

Для приготування сирної начинки: Змішати сирний наповнювач, яйце, сметану, розм'якшений маргарин, до однорідного стану. Перемішати цукрову пудру з загущувачем і додати в сирну суміш. Додати наповнювач Пряжене молоко.

Відсадити в форму для випічки частину тіста, зверху відсадити крем, потім знову тісто.

Випікати при t170-200 ° С, до готовності, 10-20 хвилин. 

Для асортименту, можно додати наповнювач Вишня шматочками чи замінити Маффін-концентрат з какао, на Маффін-концентрат

  

 

Тел./Факс:

(057) 758-58-81

Відділ продажу:

(057) 758-58-82

Моб.:

(050) 343-02-99

(067) 574-09-49

Україна, 61068 м. Харків, ул. Сабурівська,47

e-mail: Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.