Кекси / маффіни
Україна, 61068 м. Харків, вул. Сабурівська, 47
E-mail: amiga.kharkov@gmail.com
(057) 758-58-81
(057) 758-58-82
(067) 574-09-49
Сировина та інгредієнти для хлібопекарського та кондитерського виробництва

Тісто:

Маргарин-100 г

Яйце-100 г

Борошно-110 г

Цукор-75 г

Молоко-50 мл

Ваніль-10 г

Сіль-2 г

Розпушувач-5 г

Вихід: 452 г / 340 г

Спосіб приготування:

Духовка 180 ° С, час випічки 15-45 хвилин, в залежності від величини кексу.

Маргарин збити з цукром до білого, додати ванілін, сіль, яйця, розмішати на низькій швидкості, додати борошно, змішане з розпушувачем, розмішати і влити молоко, викласти тісто в формочки і випікати.

Тел./Факс:

(057) 758-58-81

Відділ продажу:

(057) 758-58-82

Моб.:

(050) 343-02-99

(067) 574-09-49

Україна, 61068 м. Харків, ул. Сабурівська,47

e-mail: Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.