Кекси / маффіни
Україна, 61068 м. Харків, вул. Сабурівська, 47
E-mail: amiga.kharkov@gmail.com
(057) 758-58-81
(057) 758-58-82
(067) 574-09-49
Сировина та інгредієнти для хлібопекарського та кондитерського виробництва

Тісто:

Маффин концентрат-250 г

Цукор-400 г

Борошно пшеничне-350 г

Масло рослинне-300 г

Яйце-300 г

Вода-300 г

Вихід: 1900 г

Технологічний процес:

Змішати всі сухі компоненти (борошно, суміш, цукор) в окремій ємності. Перемішати всі «мокрі» компоненти (вода, масло рослинне, яйце). Тонкою цівкою, влити «під машину» цю масу.

Перемішати міксером протягом 5 хвилин, для отримання однорідної консистенції. Наповнити тістом формочки для маффінів на половину форми. Стандартна тарталетка діаметром 4,5 см. Випікати при t 170-180 ° С, протягом 15-30 хвилин.

  

 

 

Тел./Факс:

(057) 758-58-81

Відділ продажу:

(057) 758-58-82

Моб.:

(050) 343-02-99

(067) 574-09-49

Україна, 61068 м. Харків, ул. Сабурівська,47

e-mail: Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.