Тісто 1 (основа):
Маффин концентрат-250 г
Цукор-400 г
Борошно пшеничне-350 г
Масло рослинне-300 г
Яйце-300 г
Вода-300 г
Вихід: 1900 г
Технологічний процес:
Змішати всі сухі компоненти (борошно, суміш, цукор) в окремій ємності.
...
Тісто:
Суміш «Маффин концентрат» (Аміга) -1150 г
Борошно пшеничне-1500 г
Цукор-1660 г
Меланж-790 г
Маргарин 82% -1010 г
Вода-700 г
Вихід: 6810 г
Начинка:
Наповнювач Пряжене молоко (Аміга)-150 г
...
Тісто:
Цукор-300 г
Маргарин-300 г
Яйця-200 г
Ізюм-800 г
Цукати клюкви-60 г
Борошно-300 г
Суміш "Маффін-концентрат"-70 г
Розпушувач (виробник Аміга)-15 г
Кориця-3 г
Мускатний горіх-3 г
Ром-50...
Тісто:
Маргарин-100 г
Яйце-100 г
Борошно-110 г
Цукор-75 г
Молоко-50 мл
Ваніль-10 г
Сіль-2 г
Розпушувач-5 г
Вихід: 452 г / 340 г
Спосіб приготування:
Духовка 180 ° С, час випічки 15-45 хвилин, в залежності від величини кексу.
...
Тісто:
Маффин концентрат з какао-250 г
Цукор-400 г
Борошно пшеничне-320 г
Масло рослинне-300 г
Яйце-300 г
Вода-300 г
Вихід: 1870 г
Технологічний процес:
Змішати всі сухі компоненти (борошно, суміш, какао, цукор) в окремій ємності. Перемішати всі «мокрі» компоненти (вода, масло рослинне...
Тісто:
Маффин концентрат-250 г
Цукор-400 г
Борошно пшеничне-350 г
Масло рослинне-300 г
Яйце-300 г
Вода-300 г
Вихід: 1900 г
Технологічний процес:
Змішати всі сухі компоненти (борошно, суміш, цукор) в окремій ємності. Перемішати всі «мокрі» компоненти (вода, масло рослинне, яйце). Тонкою...
(057) 758-58-81
(057) 758-58-82
(050) 343-02-99