Кекси / маффіни
Україна, 61068 м. Харків, вул. Сабурівська, 47
E-mail: amiga.kharkov@gmail.com
(057) 758-58-81
(057) 758-58-82
(067) 574-09-49
Сировина та інгредієнти для хлібопекарського та кондитерського виробництва

Тісто 1 (основа):

Маффин концентрат-250 г

Цукор-400 г

Борошно пшеничне-350 г

Масло рослинне-300 г

Яйце-300 г

Вода-300 г

Вихід: 1900 г 

Технологічний процес:

Змішати всі сухі компоненти (борошно, суміш, цукор) в окремій ємності.

...

Тісто:

Суміш «Маффин концентрат»  (Аміга) -1150 г

Борошно пшеничне-1500 г

Цукор-1660 г

Меланж-790 г

Маргарин 82% -1010 г

Вода-700 г

Вихід: 6810 г

Начинка:

Наповнювач Пряжене молоко (Аміга)-150 г

...

Тісто:

Цукор-300 г

Маргарин-300 г

Яйця-200 г

Ізюм-800 г

Цукати клюкви-60 г

Борошно-300 г

Суміш "Маффін-концентрат"-70 г

Розпушувач (виробник Аміга)-15 г

Кориця-3 г

Мускатний горіх-3 г

Ром-50...

Тісто:

Маргарин-100 г

Яйце-100 г

Борошно-110 г

Цукор-75 г

Молоко-50 мл

Ваніль-10 г

Сіль-2 г

Розпушувач-5 г

Вихід: 452 г / 340 г

Спосіб приготування:

Духовка 180 ° С, час випічки 15-45 хвилин, в залежності від величини кексу.

...

Тісто:

Маффин концентрат з какао-250 г

Цукор-400 г

Борошно пшеничне-320 г

Масло рослинне-300 г

Яйце-300 г

Вода-300 г

Вихід: 1870 г

Технологічний процес:

Змішати всі сухі компоненти (борошно, суміш, какао, цукор) в окремій ємності. Перемішати всі «мокрі» компоненти (вода, масло рослинне...

Тісто:

Маффин концентрат-250 г

Цукор-400 г

Борошно пшеничне-350 г

Масло рослинне-300 г

Яйце-300 г

Вода-300 г

Вихід: 1900 г

Технологічний процес:

Змішати всі сухі компоненти (борошно, суміш, цукор) в окремій ємності. Перемішати всі «мокрі» компоненти (вода, масло рослинне, яйце). Тонкою...

Тел./Факс:

(057) 758-58-81

Відділ продажу:

(057) 758-58-82

Моб.:

(050) 343-02-99

(067) 574-09-49

Україна, 61068 м. Харків, ул. Сабурівська,47

e-mail: Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.