"Полуниця"
Сфера застосування: порошкоподібна суміш для приготування крему з рослинних або тваринних вершків. Завдяки своєму складу стабілізує вершки, надає їм смак, колір і аромат у відповідності зі своїм найменуванням. Велике поширення одержали кондитерські вироби з використанням крему зі стабілізаторами. У виробництві кремів, мусів та інших продуктів харчування для додання їм смакових і функціональних властивостей використовують спеціальні стабілізатори для вершків. З їх допомогою продукт стає стійкий до холодних і теплих температур, зберігає стабільність при розрізуванні. Також він набуває привабливий і апетитний зовнішній вигляд. До складу наповнювачів-стабілізаторів входять натуральні фруктові, йогуртові, сирні, сирні та інші порошки, які надають готового крему приємний колір і збалансований смак і аромат.
Склад: цукрова пудра, крохмаль, ароматизатор ідентичний натуральній "Полуниці". Не містить ГМО.
Колір (перед приготуванням), смак/запах (перед приготуванням), консистенція/ структура (перед приготуванням):рожевий, своєрідний, не допускаються сторонні запахи та смаки, сипуча.
Харчова цінність на 100 г порошку: Харчова цінність на 100 г порошку: жири 28 г; вуглеводи – 25 г; білки – 2,7 г; Енергетична цінність: 365 Ккал.
Зберігання: зберігати у сухому, добре провітрюваному приміщенні, подалі від прямих джерел тепла та сонячних променів,при t від 0°С до + 10°С і відносній вологості повітря не більше 75%.
Термін придатності: 24 місяці.