Головна
Україна, 61068 м. Харків, вул. Сабурівська, 47
E-mail: amiga.kharkov@gmail.com
(057) 758-58-81
(057) 758-58-82
(067) 574-09-49
Сировина та інгредієнти для хлібопекарського та кондитерського виробництва

"Сніжок"

Проводиться шляхом декількох циклів помелу і просіювання з цукрово-рафінадного піску, в результаті чого досягається дисперсність від 90 до 40 мкм. Однорідність помелу становить більше 98%.

Сфера застосування: Цукрова пудра виготовляється на підставі ДСТУ 2316-93(ГОСТ 21-94) відмінною особливістю дрібнодисперсної цукрової пудри є пвдвищенна розчинність навіть у густих, жирних, слабовологих середовищах. Дрібнодисперсну цукрову пудру використовують при виробництві глазурей, шоколаду, ірису, халви, жирових паст, різних сортів цукерок. Підвищена розчинність дозволяє скоротити час виробництва жирових виробів на 40%, шоколаду на 30%, шоколадних паст на 30%, що скорочує собівартість готового продукту і підвищує продуктивність обладнання.

Вид упаковки: багатошаровий паперовий мішок. Допускається інший вид упаковки після узгодження з клієнтом.

Зберігання: чисте, провітрюване приміщення при відносній вологості до 75% і t до 20оС.

Термін придатності: 24 місяці. 

Наши довольные клиенты

Тел./Факс:

(057) 758-58-81

Відділ продажу:

(057) 758-58-82

Моб.:

(050) 343-02-99

(067) 574-09-49

Україна, 61068 м. Харків, ул. Сабурівська,47

e-mail: Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.