"Сніжок"
Проводиться шляхом декількох циклів помелу і просіювання з цукрово-рафінадного піску, в результаті чого досягається дисперсність від 90 до 40 мкм. Однорідність помелу становить більше 98%.
Сфера застосування: Цукрова пудра виготовляється на підставі ДСТУ 2316-93(ГОСТ 21-94) відмінною особливістю дрібнодисперсної цукрової пудри є пвдвищенна розчинність навіть у густих, жирних, слабовологих середовищах. Дрібнодисперсну цукрову пудру використовують при виробництві глазурей, шоколаду, ірису, халви, жирових паст, різних сортів цукерок. Підвищена розчинність дозволяє скоротити час виробництва жирових виробів на 40%, шоколаду на 30%, шоколадних паст на 30%, що скорочує собівартість готового продукту і підвищує продуктивність обладнання.
Вид упаковки: багатошаровий паперовий мішок. Допускається інший вид упаковки після узгодження з клієнтом.
Зберігання: чисте, провітрюване приміщення при відносній вологості до 75% і t до 20оС.
Термін придатності: 24 місяці.