Головна

Продукція

Новини та пропозиції

Власне виробництво

Рецептура

Прайс

Контакти

Начинки фруктові термостабільні гелеві
Україна, 61068 м. Харків, вул. Сабурівська, 47
E-mail: amiga.kharkov@gmail.com
(057) 758-58-81
(057) 758-58-82
(067) 574-09-49
ВАШОГО БІЗНЕСУ НАДІЙНИЙ ПАРТНЕР

Начинки фруктовые гелевые термостабильные придадут Вашим изделиям глянца и блеска. Они помогут Вашему ассортименту стать изысканнее и величественнее, а многообразие видов, позволит расширить ассортиментный ряд готовых изделий.

Преміум начинка відрізняється від звичайної поліпшеною структурою маси.

Сфера застосування та Спосіб приготування: Кондитерські, пекарські виробництва, домашнє господарство в якості начинок та наповнювача.

...

Сфера застосування та Спосіб приготування: Кондитерські, пекарські виробництва, домашнє господарство в якості начинок та наповнювача.

Колір (перед приготуванням), смак/запах (перед приготуванням), консистенція/ структура (перед приготуванням)...

Преміум начинка відрізняється від звичайної поліпшеною структурою маси.

Сфера застосування та Спосіб приготування: Кондитерські, пекарські виробництва, домашнє господарство в якості начинок та наповнювача.

...

Сфера застосування та Спосіб приготування: Кондитерські, пекарські виробництва, домашнє господарство в якості начинок та наповнювача.

Колір (перед приготуванням), смак/запах (перед приготуванням), консистенція/ структура (перед приготуванням)...

Преміум начинка відрізняється від звичайної поліпшеною структурою маси.

Сфера застосування та Спосіб приготування: Кондитерські, пекарські виробництва, домашнє господарство в якості начинок та наповнювача.

...

Сфера застосування та Спосіб приготування: Кондитерські, пекарські виробництва, домашнє господарство в якості начинок та наповнювача.

Колір (перед приготуванням), смак/запах (перед приготуванням), консистенція/ структура (перед приготуванням)...

Тел./Факс:

(057) 758-58-81

Відділ продажу:

(057) 758-58-82

Моб.:

(050) 343-02-99

(067) 574-09-49

Україна, 61068 м. Харків, ул. Сабурівська,47

e-mail: Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.