Макова начинка "Екстра"
Сфера застосування та Спосіб приготування: готова макова начинка з великим вмістом якісного маку, термостабільна, дуже добре втримує процес випікання, змішування та низькотемпературне заморожування. Використовується для виготовлення хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів (пиріжків, рулетів, круасанів, листкових виробів, пирогів та інше). Рекомендована доза внесення, по рецептурі .
Склад: Цукор білий кристалічній, мак, патока крахмальна, крахмал кукурудзяний, ароматизатор ідентичний натуральному "Ваніль", консервант сорбінова кіслота (Е200). Не містить ГМО.
Колір (перед приготуванням), смак/запах (перед приготуванням), консистенція/структура (передп риготуванням): однорідно темнй, характерний для макової начинки, без стороннього присмаку і запаху, однорідна, м'яка, густа маса, в'язка з вкрапленнями маку.
Вміст маку: 40%
Масова частка сухих речовин,%: факт.80-82; норма 60-80.
Масова частка вологи ,%: факт.58,00; норма не більше 50.
Масова частка вмісту цукру, в перерахунку на сухі речовини по сахарозі,%: факт. 42,00; норма 52-58.
Вид упаковки: гофро ящик з поліетіленовим вкладишем. Допускається інший вид упаковки після узгодження з клієнтом.
Темін придатності: 180 діб, при t режимі від 0о до 18оС.
Зберігання: чисте, провітрюване приміщення при відносній вологості не бульше 75% і t 18(±5)оС.
Маса нето:18 кг (±1%).