Продукт молоковмісткий згущений варений з рослинним жиром 8,5% жирності
Сфера застосування та Спосіб приготування: Смакові характеристики іриски нагадують карамель або ірис, тому для любителів солоденького, ці ласощі підходять просто чудово. Також, іриска широко вживається в кондитерських галузях. Її додають в крем для тортів, пірожних, а також використовують, як самостійну начинку для солодощів і борошняних виробів. Вона добре зберігаеться, тому не належить до швидкопсувних продуктів, а торт на основі іриски буде дуже смачним та безпечним, навіть через кілька днів після його приготування.
Склад: Молоко знежирене, цукор білий, крохмаль, жир рослинний, лактоза. Не містить ГМО.
Харчова цінність на 100 г продукту:
Білки-7,20 г
Жирів-8,50 г
Вуглеводів-56,0 г
Калорійність 326 ккал
(1359 кДж)
Термін придатності: Термін придатності іриски з дня виготовлення 6 міс.- при t від 0 оС до +20оС і відносній вологості повітря не більше 85%