Оптимізація кондитерського і хлібопекарського виробництв.
Про оптимізацію кондитерського і хлібопекарського виробництва, за рахунок скорочення постачальників сировини на Bread Festival 2017 розказала Тетяна Кутько, технолог фірми Аміга.
Для скорочення витрат логістики та запобігання входу неякісної сировини на виробництво, для оптимізації витрачених коштів, на розвиток бізнесу, необхідно скористатися послугами фірми «Аміга». Наша
фірма допоможе убезпечити Вас, від зайвих витрат і не якісної сировини. Фірма «Аміга» - це джерело «інструментів», для реалізації задуманого виробниками. Можна підібрати сировину, для вирішення будь-яких, навіть самих незвичайних і екстраординарних проектів.
Таких проектів у «Аміга» безліч. Злагоджена робота всього колективу, дозволяє витримати натиск конкуренції інших постачальників і допомогти створити підсумковий продукт. У кожному новому проекті переплітаються: простота технологічного процесу, елегантність виконання, низька собівартість і легка здатність до навчання персоналу і ексклюзивність.